Over Beleven & Binden

Beleven & Binden is gelanceerd in 2014 en vanwege allerlei oorzaken niet meer bijgewerkt. Dat gaat in de loop van 2016 weer veranderen.

Beleven & Binden is een verzameling van good practices uit Nederland en de rest van de wereld als het gaat om fans & supporters. De website heeft als doel allereerst om Nederlandse clubs te voorzien van leuke en interessante voorbeelden die uitgerold kunnen worden binnen de eigen club.

De website is onderdeel van het programma ‘Beleven & Binden’ waarvan ook een marketinggids, assessment en kennissessies een onderdeel vormen. Het programma  zorgt ervoor dat de kennis en ervaring met betrekking tot activaties met fans gewaarborgd blijft en gedeeld kan worden met de club en andere geïnteresseerde partijen.

Meer informatie over Beleven & Binden: Beleven & Binden folder

Magazine

Het programma is opgezet door Bram Molenaar vanuit de Coöperatie Eerste Divisie in samenwerking met o.a. KNVB Expertise,  Meer dan Voetbal en experts in en rond het voetbal.

Columnisten / Schrijvers op www.belevenenbinden.nl:

Heeft u een eigen voorbeeld van een mooie case of een interessant artikel? Stuur deze dan toe via onderstaand formulier of stuur een tweet naar @belevenenbinden.

[contact-form subject='[Blog Beleven %26amp; Binden’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Opmerkingen / Voorbeeld’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]