Foto: Marcel Bonte Fotografie

Van ons allemaal – van slogan naar praktijk

Een voorbeeld van een Pay-Off is die van FC Oss: ‘Van ons Allemaal’. Aan de pay-off zitten de kernwaarden gekoppeld, namelijk ‘regionaal’ en ‘laagdrempelig’. Het onderstreept de rol van de club in de stad en omgeving van Oss.

De club heeft dit seizoen aangegrepen om de pay-off en kernwaarden nog meer lading te geven, met name door dit beter in beeld te brengen. Door middel van fotografie, en later in de vorm van video. Bij elke wedstrijd kiest de club een doelgroep die ze kunnen betrekken bij de wedstrijdcommunicatie. 

Het concept past perfect bij ‘van ons allemaal’ en de kernwaarden. Zo betrekken/binden ze de mensen op een leuke manier. De eerst maal ging het om een gezin, vanwege de wedstrijd op zaterdagmiddag 16:30. De volgende keer is het de stadsprins in de polonaise met spelers en de keer daarop straatvoetballertjes op het Cruyff Court.

Binnen dit concept worden de kernwaarden en de verschillende disciplines gecombineerd en zorgt het voor een uniforme boodschap naar buiten toe. Fotografie is daar zeker één van de primaire middelen voor. Het is de manier om ervoor te zorgen dat de boodschap kan worden gevisualiseerd richting de supporters.

De eerste voorbeelden:

Foto: Marcel Bonte Fotografie

Foto: Marcel Bonte Fotografie

Foto: Marcel Bonte Fotografie

Foto: Marcel Bonte Fotografie